Fordele

Mitsubishi’s styrke på verdensplan – og Kinnans på landsplan

 

Mitsubishi Electrics helt store styrke er, at al udvikling og produktion foregår på egne fabrikker med konstant overvågning af kvaliteten. På den baggrund er der garanti for højeste kvalitet i alle detaljer. Samtidig er samtlige produkter teknologisk forfinede og optimeret til at levere højeste ydeevne.

Mitsubishi Electrics varmepumper har moderne design, lang levetid og overlegen driftsøkonomi. Dermed er man sikret at udgifterne til opvarmning eller afkøling reduceres i mange år fremover.

Mitsubishi installeres udelukkende af autoriserede montører – godkendt af Kinnan, men til gengæld har vi flere hundrede i et landsdækkende netværk. Som generalagent tager vi hos Kinnan ansvar for kvalitet, dokumentation, teknisk support, hurtige leverance af anlæg og reservedele og udvikling af komfortprodukter specielt til det nordiske klima. Vi skaber tilfredse kunder!

mitsubishi-electric

5 års garanti

 

Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl.
Hos Kinnan er vi så sikre på Mitsubishi’s ubetingede kvalitet, at vi tilbyder fem års garanti til private – ikke blot på produktet, men også på installationen. Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen er en ret væsentlig post.

Hvis man selv plejer og passer varmepumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er to serviceeftersyn af en godkendt installatør ca. hvert andet år nok til at give fem års garanti.

Ved store profesionelle anlæg kan der være tilfælde, hvor der kræves eftersyn hvert år.

Frit installatørvalg

 

Vores ambition er at sammen med vores kunder, at finde den mest optimale energiløsning og levere en førsteklasses installation og efterservice. Dette opnår man kun med en autoriseret Kinnan-installatør, der garanterer at dit anlæg fungerer optimalt.

Læs mere om vores Mitsubishi varmepumpe løsninger under private- og erhvervsløsninger. Læs om Kinnan’s styrke her

Miljø